loader loader

Op zondag zijn wij gesloten.

Morgen zijn wij u weer graag van dienst!

Over Ons

Wisse Tweewielers in Kootwijkerbroek is de fietsenmaker voor al uw nieuwe en gebruikte fietsen.
Wij ​zijn o.a. dealer van Cortina, BSP, Hercules, Burgers, Vogue, Troy, BikeFun, Popal en Alpina

Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in bakfietsen, met vele accessoires. Deze unieke producten zijn ook te vinden in de webshop bij het kopje ‘bakfiets accessoires’.

In onze Showroom is een ruim aanbod in E-bikes. Er zijn diverse E-bike cursussen gedaan, zodat er ook veel kennis is van het elektronica. We beschiken ook over goed uitlees apperatuur van o.a. Bafang, Bosch, Ecomo (Cortina) en Shimano motoren. 

Transportfiets van Cortina, Stadfiets van Burgers of een Retro fiets van BSP, dit en nog veel meer is er te vinden in onze Showroom in Kootwijkerbroek. 

Een speciale ruimte hebben we voor kinderfietsen. Hier staan diverse modellen en maten op de testen, wat het beste bij het kind past. Ook gebruikte kinderfietsen zijn er hier te vinden.

Occasion fietsen, zoals stads en transportfietsen zijn er te ook te vinden bij Wisse Tweewielers. 

Johan en Karin Wisse werken al jaren samen in dit bedrijf.

Reparaties

Dat doen we bij Wisse Tweewielers graag zoals u het hebben wilt. Een gratis leenfiets is er beschikbaar. Reparaties voeren we graag zo snel mogelijk uit. We beschiken ook over goed uitlees apperatuur van o.a. Bafang, Bosch, Cortina en Shimano motoren. 

Reparaties voeren we uit zoals we met u afgesproken hebben. Mochten onverwacht onderdelen aan vervanging toe zijn, dan voeren wij dit pas uit, na overleg met de klant. 

Als uw fiets klaar is, wordt u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. Dit wordt gedaan door een telefoontje, Whatsapp bericht of een sms’je.